Podijeli objavu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne planira put u Hrvatsku niti ide na hrvatsko more, ali političari iz te zemlje mogu se u Srbiji šetati “koliko hoće”, rekao je u srijedu Vučić komentirajući izjavu SDP-ova predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića da bi, ako pobijedi na izborima, odnose sa Srbijom sveo na minimum.

Vučić je u srijedu na zajedničkoj konferenciji za novinare s češkim kolegom Milošem Zemanom izjavio da se on vrlo rijetko šeće, da nije atletičar, ni naročito pokretan.

“Ne šeće mi se nikamo, ne idem na more u Hrvatsku, niti planiram ići. Uvijek sam želio bolju suradnju, želim je i u budućnosti. Kod mene i kod nas mogu se šetati koliko hoće”, rekao je Vučić.

Ne traži ni od koga da voli Srbe

Istaknuo je da ni od koga ne traži da voli Srbiju i Srbe, niti će za to moliti, niti se bilo kome ispričavati, navodi Hina.

“Neću se nekom ispričavati zato što on misli da mu je politički nasušna potreba da im se Srbi ispričavaju. Vrijeme kada su Srbi sebe dragovoljno ponižavali i klečali i molili da dobiju lijepu riječ od nekog od inozemnih predstavnika je prošlo”, naglasio je Vučić.

Vučić je dodao da nema ništa protiv Hrvata. “Oni mogu raditi što hoće, ali politiku u Srbiji uvijek će voditi građani Srbije, a ne netko sa strane”, rekao je.

Podijeli objavu

Odgovori