Podijeli objavu

Stranku SDS treba zakonom zabraniti, a velikosrbina dr Milorada Pupovca najoštrije sankcionirati! Prema Vučiću ‘mentoru Pupovca’ treba poduzeti HRVATSKE SUVERENISTIČKE DRŽAVNIČKE MJERE .-

Odlučne diplomatske note i korake prema Srbiji, moguće i zabranama ulaska do daljnjega u RH Vučiću, Dačiću .. i društvu u RH – te blokadu ulaska u EU dok ne isplate ratnu štetu Hrvatskoj, ali dok i promjene loše ponašanje svojih provokacija, laži, prijetnji prema RH , pa i zbog laži o blaženom kardinalu Stepincu i sotonizaciji lažima NDH – i posebno lažima protiv današnje demokratske i suverene međunarodno priznate Hrvatske države i naroda – mitovima laži kojima ruše RH!. Treba odnose sa Srbijom regulirati i vizama za ulaz u RH svim srpskim državljanima. A pravedno treba kazniti Pupovca podlog zaplotnjaka “Mrzitelja Hrvatske države i naroda”, spletkaroša i lažova, četnika, protuhrvata koji govorom mržnje i mitova laži – koji OTVORENO RUŠI HRVATSKU DRŽAVU /i kroz list Novosti/. – Tu mu podršku u “specijalnom ratu protiv RH” daju sličnim izjavama ideološki bliski “pro KPJ/KPH & sljednici u RH SDP Stazić ‘šlampavost’ .. i antife jedini fašisti s crvenom titovkom petokrakom koja ideologija je pod tim simbolom JNA i kokardom srbo-četnika genocidom sravnila 1991g. Grad Heroja Vukovar sa zemljom ” .. !

I uz to Pupovac nedopustivo danas u RH 2019.g. govori – podlo lažnim optužbama prijeti nama Hrvatima i Hrvaticama da će RH nestati i proći kao NDH //; – dakle vjerojatno tu misli i na ‘nove osvete pokolje Hrvata(NIKAD VIŠE PUPOVČE!) memorandumskih Vučićevih velikosrpskih SANU 2, 3 ideja genocidne agende “Homogena Srbija” što navješćuje i Patr. Irinej (SPC)” NOVE SRPSKE OSVETE … “.. –
https://www.maxportal.hr/…/patrijarh-irinej-prijeti-u-nase…/ – osvete slične Bleiburgu i križnom putu širom ex-YU sa cca 2000 jama punih kostiju više od 700 000 Hrvata/a// treba odmah .. skinuti mu imunitet .. uhititi ga u Zagrebu i procesuirati … po više točaka ne samo veleizdaje i rušenja RH, osuditi i zatvoriti, a nakon izdržanja kazne trajno protjerati iz RH. Nasuprot Pupovčevom protuhrvatskom ponašanju znamo da je više od 9000 pripadnika srp.nac.manjine u RH branilo svoju domovinu RH u Domovinskom ratu i oni šu naša braća i sestre

Ne trebaju nama Hrvatima njegove Pupovčeve isprike jer on tako ili još gore stvarno i danas misli; isprike koje nikad nije ni imao namjeru reći, niti itko od Hrvata Pupovcu išta vjeruje, a Vučiću i Dačiću u Srbiji “i manje od ništa” (čast svim iznimkama u Srbiji koji ne podržavaju lošu pokitiku Vučića prema RH) ! –

Prisjetimo se ne tako davnih 1990-tih govora velikosrpske laži i mržnje fašista agresira na RH četnika Vučića iz okupirane Gline – “vuka i vukova koji dlaku mijenjaju ali velikosrpsku čud ne” –https://youtu.be/vu5qvsloewU . Dok danas njegov “asistent i satelit zla u RH”, Pupovac kome je glavni grad Beograd – https://youtu.be/szc0pt_p1rc a ne Zagreb . – Nedopustivo taj i takav mrzitelj Hrvatske Pupovac je “glavni Plenkovićev skandalozni partner gotovo šef” u anacionalnoj katastrofa Vladi RH koja je davno trebala u svom lošem sastavljanju koalicije, dakle samom startu dati i podnijeti ostavku.

I još Pupovac laže i obmanjuje hrvatsku i svjetsku javnost da nema elemenata da se u Hrvatskoj kao i u Bugarskoj i drugdje u EU /EU Rez 1481/2006 zabrane simboli totalitarizma, simboli agresora YU boljševičko-komunističkog fasižma titoizma zla i ubijanja Hrvata 1990 – 1995 velikostpska četnička kokarda(i logično po tom protuhrvatskom umu JNA crvena prtokraka – simboli koji su agresijom i genocidom rusili Vukovar, Dubrovnik i Hrvatsku neće egzistirati više u javnom životu RH . Te simbole YU fašističko-rasističkog zla po Hrvate se može smjestiti možda u Muzeju Titova KPJ/KPH totalitarizma i velikosrpstva u Kumrovcu. – https://youtu.be/1sVj_QRol7I .

Imamo ne dovoljno već i previše elemenata za zakonsku zabranu tih simbola zla za Hrvate – JNA petokraku i četničku kokardui zabranit će se u Hrvatskoj! Gosp. Pupovac i velikosrbi u Zagrebu i RH, nije ovo Srbija ni Jugoslavija 1945-1990.g ni neki Novi Region podvala Hrvatima pod upravom Beograda niti će to više ikad biti, već ovo je SUVERENA I VJEČNA HRVATSKA DRŽAVA SA ZAGREBOM GLAVNIM GRADOM I METROPOLOM SVIH HRVATA I HRVATICA I LOJALNIH HRVATSKIH DRŽAVLJANA. Prihvatite tu činjenicu ili ako ne izaberite si bolju i sretniju za vas destinaciju izvan RH, jer “nitko vas nije privezao niti sili da živite u RH protiv svoje volje i izbora. Ali vama je Gosp. Pupovac i družino u RH predobro, imate kune(“pun kuna ko brod”) i dok je masa mladih, radnika, umirovljenika i starih Hrvata polugladna i gladna vi Gosp. Pupovac jako predobro bogato i na visokoj nozi živite u Zagrebu i RH, dok u isto vrijeme nedopustivo lažete o Hrvatskoj i rušite ju, napadajući ju non stop velikosrpskim lažima i podvalama. Očito je da vi bahati i drski Gosp. Pupovac, velikosrbi u RH kao ni poraženi agresor na RH 1990 -1995!- nelustrirani totalitarist Vučić lider Srbije i hrvatske Jude hrvati/ce veleizdajnici niste ama baš ništa pametno naučili iz poraza te svoje agresije na RH 1991 – 1995! – lekciju u VRO “OLUJA ’95” da se podsjetimo 4. – 8. kolovoza 1995.g – https://youtu.be/DmUUv-Hg1LU . I vode već godinama i u tijeku jedan podli specijalni rat i agresiju mržnjom i lažima protiv Hrvatske države i naroda.

Mi Hrvati smo u svijetu i svjetskoj povijesti poznati kao više tisuća godina, stari, kulturan, civiliziran, human i močan miroljubiv narod. Isto smo i kao nenadmašivi ratnici pobjednici ako nas se napadne. Mi smo za MIR I ZAJEDNIŠTVO KOJE U RH NEMA ALTERNATIVU I NA KOJE VAS POZIVAMO! Zato bolje mir, jer HRVATSKA JE SPREMNA, UVIJEK POBIJEDITI AGRESORE KAO U DOMOVINSKOM RATU. “NE IGRAJTE SE SA HRVATSKOM” gospodo velikosrbi, Pupovac i hrvatske Jude danas 2019.g. ni ikad više “vatrom jer će te u njoj ako krenete u novu agresiju izgorijeti do pepela ..”, strašno! Hrvatska država je danas okupljena u zajedništvo jače nego ikad, zajedništvo Hrvata i Hrvatica u domovini, dijaspori i BiH – spremna braniti, odbraniti svoj suverenitet, slobodu i neovisnost! – Spremna pobijediti sve unutrašnje i vanjske neprijatelje, agresore na RH i neprijateljske “Gremije i Jude izdajnike, veleizdajnike”! Stotine je tisuća “mladih pa i starijih hrvatskih sokolova (i sokolica”!- (koje ste što ciljanom lošom politikom i što neznanje potjerali iz RH! ) sa svih kontinenata spremo brzo ako i kad zatreba poletjeti u svakom trenutku za braniti hrvatske obitelji, dom i domovinu Hrvatsku i pobijediti svakog unutrašnjeg i vanjskog agresora i neprijatelja.

Zajedništvo okupljenih Hrvata i Hrvatica u domovini, dijaspori i BiH nema alternative i ono je danas snažno kao nikad i spremno izgraditi bogatu i jaku Hrvatsku, zemlju znanja, rada, i dobrog i sretnog života za mlade i mlade obitelji, intelektualce, inženjere, radnike i umirovljenike, da za sve državljane RH.

Nelustrirane dame i gospodo iz trodiobe vlasti u RH – koji ste svojim lošim radom neznanjem, kriminalom i korupcijom, nesposobnošću posebno u politici, pravosuđu i krivom tj totalitarnom ideološkom obrazovanju nacije – punom povijesnih protuhrvatskih laži i doveli RH u svekoliko i gospodarsko predbankrotno stanje – odstupite mirno i pravedno je s vlasti ..i trajno napustite djelovanje u politici i javnom životu RH. Vrijeme je .. . !!

Ako predsj. Vlade RH Plenković(HDZ) čiji je sramotno i nedopustivo Pupovac(SDS) partner u Vladi – nije u stanju sa pravosuđem procesuirati tog zlotvora Pupovca i šaćicu sličnih protuhrvata poput Stazića “šlampavost..” (SDP) koji nam prijete neka – PODNESITE OSTAVKE! I odmah neka VLada RH podnese ostavku i raspiše prijevremene izbore ove 2019.g.

“Pro patria paratus aut vincere aut mori”!

Bog i Hrvati! Aleluja! 🇭🇷

U Zagrebu, 12. rujna 2019.g.
Tonko Martinis, Hrvatski suverenisti

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije progledajmo.com portala.

Podijeli objavu