Podijeli objavu

Ante Rebić isključen je na utakmici Europske lige između njegovog tadašnjeg kluba, frankfurtskog Eintrachta i francuskog Strasbourga (3-0) igranoj u kolovozu nakon grubog starta na golmana Matza Selsa i vrijeđanja službene osobe. Zbog toga mu je UEFA odredila čak pet europskih utakmica suspenzije.

Rebić je tada, u želji da dođe do lopte nogom po koljenu zakačio gostujućeg vratara Selsa, a sudac Grinfeld mu je pokazao izravni crveni karton.

Međutim, Rebićev sadašnji klub, AC Milan suspendiran je iz europskih natjecanja na godinu dana zbog kršenja financijskog fair-playa tako da ove sezone neće osjetiti kaznu, navodi 24 sata.hr. Ipak, mogli bi osjetiti posljedice kazne sljedeću sezonu, ako se kvalificiraju u neko od (tada će biti) tri europska natjecanja pod okriljem UEFA-e..

Naime, Rebić će ju morati odraditi bez obzira na klub u kojemu tada bude, a podsjetimo, s Milanom je tek ove sezone potpisao dvogodišnji ugovor o posudbi.

Osim kazne za Rebića, UEFA je odlučila i da će Commerzbank-Arena u sljedećoj utakmici europskog natjecanja koja se na njoj bude igrala biti zatvorena zbog navijačkih nereda.

Podijeli objavu