Podijeli objavu

Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi, napisao je Škoro

Objavom stare fotografije Aleksandra Vučića s Vojislavom Šešeljem predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je na facebooku odgovorio srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji ga je nazvao »pjevačem ili bilo čim već» te ga pozvao da prouči knjigu iz psihologije.

Miroslav Škoro odgovorio Vučiću: "Bolje biti pjevač ili što li već, nego dostavljač kod ratnog zločinca" 1

»Čujem da mi je ‘veliki državnik’ Vučić poručio kao ‘pjevaču ili što li već’ da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da ‘o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti’«, napisao je Škoro na facebooku komentirajući Vučićeve ocjene i poruke.

Srbijanskom predsjedniku je poručio da njemu ne trebaju knjige iz psihologije da bi analizirao Vučića.

»Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan – bolje biti ‘pjevač ili bilo što već’ nego dostavljač kod ratnog zločinca«, napisao je Škoro uz objavljenu fotografiju Vučića s međunarodno osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem.

Autor: HINA
Podijeli objavu