Podijeli objavu

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce očekuju drugo dijete. Simpatičnom objavom na Instagramu objavili su da će u proljeće 2020. njihova mezimica Balie Dee, koja u studenome puni dvije godine, dobiti brata ili sestru.

– Više ljubavi, manje sna, proljeće 2020, napisala je poznata blogerica i influencerica Ella na Instagramu uz kratki filmić u kojemu glumi sa suprugom, inače rođenim Britancem.

Najprije on napuše crveni balon, a potom ga pruži Elli, koja tek u tom trenutku stane u profil kako bi svi mogli vidjeti mali trbuščić. Potom udahne zrak iz balona, nakon čega se njezin trbuh još više poveća te izgleda kao pravi trudnički trbuh. U kadru se zatim pojavljuje i njihova ljupka djevojčica, piše Jutarnji.hr.

Svoje oduševljenje da će postati baka ne skriva niti Danijela Dvornik, koja je ubrzo na svom Instagramu napisala: ‘Bit ću opet baka, nona, nana! Poduzela sam sve, treniram 2 puta dnevno, fokus je na utezima’.

ELLA DVORNIK OČEKUJE DRUGO DIJETE! Malena Balie postat će velika seka, ponosni roditelj oduševili simpatičnom objavom, a baka je već počela pripreme 1

Podijeli objavu