Podijeli objavu

Ako ste ikada bili na aerodromu, vjerojatno ste vidjeli one radnike koji ubacuju vaše kofere u avion. Možda vam je prošlo kroz glavu kako je fora što smiju voziti one male kamiončiće. No, ekipi međunarodne zračne luke O’Hare u Chicagu, ti kamiončići vjerojatno više i nisu baš tako fora. Naime, jedan pomahnitali kamiončić izgubio je kontrolu i počeo se neprekidno vrtjeti, sve opasnije se približavajući sjajnom trupu jednog aviona.

Radnici su ga pokušali zaustaviti rukama, što zbilja nije bilo pametno, ali uskoro su shvatili da se kamiončić pretvorio u opasnu neman. Pa su ipak pobjegli. No, tik pred udar vozila u avion, pojavio se heroj koji se s drugim manjim kamiončićem zabio u ovaj. Pomahnitali kamion se potom prevrnuo, a iz njega su po pisti ispale, kako nam se čini, boce vode.

SVI SU OKEJ

Video je na Twitteru objavio glavni izvršni direktor američkog osteopatskog udruženja Kevin Klauer, a u međuvremenu je postao viralan, s gotovo šest milijuna pregleda. Prema pisanju Washington Posta, American Airlines istražuje “incident povezan s kamiončićem za hranu”. Prema preliminarnim rezultatima istrage, kao krivac se navodi zaglavljena papučica gasa, zbog koje je kamiončić podivljao.

Iz aviokompanije su također potvrdili da nitko od osoblja oko aviona nije ozlijeđen, te da je incident prouzrokovao kašnjenje od samo deset minuta, prenosi Telegram.hr. Iskoristili su priliku, pa su se istovremeno zahvalili herojskom radniku koji je u zadnji čas crvenim kamiončićem, ili bolje rečeno viličarem, zaustavio podivljalo vozilo s hranom. Kolika je šteta na sirotom kamiončiću još nije poznato, a još uvijek se ne zna je li i on dio urote strojeva protiv ljudi koju spominje Elon Musk.

Podijeli objavu