Podijeli objavu

Objavljen je popis od 23 igrača koje će Igor Bišćan voditi u Mađarsku i San Marino na svoje prve utakmice kao izbornik Hrvatske U-21. Popis igrača ovoga puta je sastavljao i slao koordinator u Savezu Petar Krpan jer je u tom trenutku reprezentacija bila bez izbornika.

Dinko Horkaš iz Dinama je ozlijeđen, a umjesto njega je pozvan Ivan Nevistić. Umjesto pretpoziva u odnosu na utakmicu sa Škotskom, izravne su pozive dobili Zirdum i Šverko, a nova su imena Đurasek i Vizinger, prvi strijelac slovenske lige s osam golova. Pretpozive je sada dobio dvojac Posavec i Bogojević.

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić

Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek

Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger

Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević

Prijateljska utakmica s Mađarskom na rasporedu je 11. listopada, a tri dana kasnije na redu je kvalifikacija utakmica za Europsko prvenstvo 2021. u gostima kod San Marina.

Igor Bišćan u utorak je imenovan novim izbornikom mlade reprezentacije, samo desetak dana nakon što je dao otkaz u Rijeci, piše 24 sata.hr.

– Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve – rekao je novi izbornik mladih – rekao je Bišćan nakon potvrde da preuzima mladu reprezentaciju.

Podijeli objavu

Odgovori