Podijeli objavu

U prethodnom postu sam objasnio da dijelim ljude u 2 kategorije:

1.Oni koji vole ljude i rade u njihovom interesu i

2.One koji ne vole ljude i predstavljaju korporacije i gledaju samo svoj osobni interes,ne osvrćući se uopće na interese
naroda i države (svjesno ili nesvjesno-nije bitno).

Ovi drugi su dobili naziv KORISNI IDIOTI (USUFUL IDIOT).Izraz je politički pogrdan i označava osobu koja propagira stavove ili interese skupine ili ideologije koju u potpunosti ne shvaća, i koja je u tom smislu cinično iskorištena u propagandne svrhe.
Doris Pack bivša zastupnica u Europskome Parlamentu rekla za Dodika da je “ruski korisni idiot”.On je to naravno prešutio.
Moje osobno mišljenje je da se to može reći skoro za sve političare koji su na vlasti na Balkanu.

Kao rezultat toga imamo da niti jedna država na Balkanu (ima toga mnogo i u Europi i svijetu) nije Suverena i Samostalna država.Niti jedna država Balkana nema uopće svoju financijsku samostalnost.

To stanovnici Balkana jako dobro vide i NEĆE prestati odlaziti jer ne vide apsolutno nikakvu sigurnost i ne vide budućnost za svoju djecu na tim prostorima.Apsolutno je nebitno da li ste član EU ili ne.Ulazak u EU ne riješava problem egzodusa sa Balkana.
Hrvatska,Rumunjska i Bugarska su odlični primjeri.
Paradoksalno je da roditelji i države Balkana daju Zapadu ono što najviše trebaju i vole – SVOJU DJECU.

Kako “korisni idiot” nije moj izraz i kako ne volim tako da oslovljavam bilo koga ja ih zovem: GLOBALISTIČKE SLUGE ili KORPORATIVNE SLUGE.

NA KRAJU KADA SE NJIH RIJEŠIMO TADA ĆE PRESTATI ISELJAVANJE I BALKAN MOŽE KRENUTI U POZITIVNOM SMJERU.
OVE SLUGE SU DOVELE CIJELI BALKAN U “DUŽNIČKO ROPSTVO”.
Sljedeća tema je kako je nastalo i kako se riješiti “dužničkoga ropstva”.

Davorin Jurovicki

Podijeli objavu