Podijeli objavu

Vatrogasci su nedavno oduševili objavom na Facebooku u kojem su svoju opremu poslagali u sklopu Tetris Challengea, a sad su im odgovorili i policajci.

Nakon što je Vatrogasna postaja Zagreb na svojem Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana objavila fotografiju na kojoj je prikazana sva oprema jednog vatrogasnog vozila, stigao je odgovor od policije.

I oni su se pridružili Tetris Challengeu. U objavi na Facebooku napisali su kako su prihvatili izazov i uzvratili udarac u “nekoliko levela”. Svoju opremu složili su policajci iz PU istarske. Na slici je i “uhićenik” koji, kako kažu, nije ozlijeđen tijekom snimanja.

A potom su izazvali i vojsku…  Vatrogaci su zahvalili policiji što je prihvatila njihov izazov. A usput su ih malo podboli.

Bolje ikad nego nikad. Prihvacamo i mi vaš izazov za NOVI LEVEL i pozivamo Vas da dođete sa vašim klincima danas u Vatrogasnu postrojbu Zagreb (Savska 1) na “Dan otvorenih vrata “ gdje i vaši najmanji mogu razgledati djeci omiljena vatrogasna vozila i opremu, a i slikati se na najpopularnijem TetrisChalenge!”, napisali su.

Fotografija Jutarnji.

I vatrogasci i policija izazvali su lavinu pozitivnih komentara pa će MORH imati težak zadatak nadmašiti ih kreativnošću.

 

Što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu? Pa…zavisi od njegove namjene.Iskoristil smo priliku #TetrisChallenge da vam…

Gepostet von Vatrogasna postrojba Zagreb am Mittwoch, 25. September 2019

Svoj “tetris” složila je i ekipa Hitne iz Sv. Ivana Zeline.

Fotografija Karoline Kamenarić.

Tetris Challenge pokrenut je početkom rujna u Zürichu, kada je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila.

Na izazov su ubrzo počele odgovorati vatrogasne postrojbe i druge hitne organzacije te objavljivati fotografije svoje opreme, piše Dnevnik.hr.

“#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja”,  rekli su u Vatrogasnoj postaji Zagreb.

Podijeli objavu