Podijeli objavu

Ravnatelj škole je negirao postojanje bilo kakvih organiziranih borbi njegovih učenika i rekao kako se radi o dječjoj svađi

Ruska javnost šokirana je videom koji se nedavno proširio njihovim medijima i društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako se dječaci u dobi između osam i 10 godina međusobno tuku, no još je gore što te borbe organiziraju moskovski srednjoškolci. Mladi “borci” nisu dobivali nikakve nagrade, osim navijanja “publike” koju su činila druga djeca, dok su se stariji kladili na ishod tih brutalnih “mečeva”, javlja RT.

Tučnjave, po pravilima “ultimate fighta”, odnosno korištenjem nogu, ruku, laktova i raznih borilačkih tehnika, odvijale su se u šumi, a za njih se ne bi ni doznalo da jedan učenik petog razreda osnovne škole nije snimio jednu od borbi i pokazao je svom ocu, koji je sve objavio. Na snimci se vide tučnjave jedan na jedan, ali i grupne borbe.

Ravnatelj škole čiji su učenici navodno organizirali “borilačko natjecanje” negirao je optužbe i zaključio kako se radi o dječjoj svađi. Roditelji, pak, kažu da je ovo česta pojava, koju će sada istražiti moskovska policija.

Podijeli objavu