Podijeli objavu

Jedan uzbuđeni pristaša prekinuo je Aleksandra Vučića tijekom konferencije za medije povodom objavljenih izbornih rezultata na Kosovu

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić organizirao je posebnu konferenciju za medije na kojoj je prokomentirao izbore na Kosovu te rezultat koji je ostvarila Srpska lista. Rekao je kako je to najuvjerljivija pobjeda u povijesti, jer je Srpska lista dobila 98,07 posto glasova te će imati svih 10 mandata u kosovskom parlamentu.

U svome govoru dotakao se i političkih oponenata s Kosova, a uz njega je na pozornici bilo nekoliko pristaša. Jedan od njih je bio posebno nervozan te je uz grimase, u jednom trenutku počeo prerano pljeskati, ne marivši za didaskalije. Time je prekinuo Vučića u govoru i natjerao ostale da ga nagrade aplauzom.

“Želim zamoliti naš narod na Kosovu i Metohiji da se večeras proveseli nikog ne ugrožavajući, a mi ćemo od sutra nastaviti raditi da na podršku Beograda i podršku Republike Srbije uvijek mogu računati”, rekao je Vučić prije nego što ga je pristaša prekinuo pljeskom.

[VIDEO] URNEBESNA SCENA NA VUČIĆEVOJ PRESICI: Mladi pristaša jednostavno nije znao kada treba početi pljeskati 1

Just Girl ✊🏻@CrnaBombarderka

Izgleda da mu nije rekao kada treba da krene sa tapšanjem. Izdajnici!

Ugrađeni videozapis

Broj osoba koje o tome govore: 323
Podijeli objavu