Podijeli objavu

Pozdrav svima, još sam u bolnici, pola je sata iza ponoći… Završila je Bashirova operacija. Ovdje je, bit će dobro, bit ću i ja dobro. Želim vam samo reći hvala zbog poruka podrške. Borba je službeno otkazana – rekla je hrvatska boksačica Ivana Habazin u noći petka na subotu u obraćanju Facebook prijateljima nakon stravičnog napada na njezinog trenera, Amerikanca Jamesa Ali Bashira, kojemu je u tom trenutku završila operacija jagodične kosti.

‘Nema tog novca…’

– Oni su sada ponudili velik novac da pristanem na borbu, ali to bi bilo izvan svake pameti. Ne znam tko uopće može pomisliti da bih ušla u borbu za dva pojasa prvaka nakon svega što se dogodilo mom treneru. Ovo je sada stvar principa – prokomentirala je za Večernji list Ivana.

Bešćutno je na sve reagirala njena nesuđena protivnica:

– Pa neka si dovede drugog trenera. Ona je dobro, može boksati – izjavila je bez imalo grižnje savjesti ili empatije Claressa Shields.

Slijedi tužba

Osim toga Ivana je za iste novine najavila i tužbu svoga tima zbog nemilog događaja. Podsjećamo, Claressa Shields sa sobom je na borbu povela brata i sestru. Njena je sestra napadala Bashira, koji je htio provjeriti je li težina Claresse točna.

Na grubu reakciju njene sestre uzvratio je Bashir:

– Posjedni tu svoju majmunsku guzicu ili ću te po njoj opaliti – rekao je pa tiše dodao:

– Ova se ponaša kao muško – na što je Claressin brat kukavički udario Ivaninog trenera s leđa. Bashir je pao, ležao 15 minuta u nesvijesti, a potom završio i na operaciji slomljene jagodične kosti.

O cijeloj se situaciji oglasio i sam Bashir na svome Instagramu:

– Hvala svima na podršci, nisam to očekivao. Tužit ću ga, koristit ću sva pravna sredstva koja mogu, iako mi je žao što nisam imao priliku obraniti se da to riješimo na klasičan način – prenosi Večernji list.

Podijeli objavu