Podijeli objavu

U knjizi “Inside out” opisala kako ju je majka Virdžinija King vodila po barovima kada je bila mala kako bi upoznavala muškarce

Demi Moore  je u svojoj knjizi “Inside out” navela kako je jedne večeri, sa samo 15 godina, došla u hotel u kom je živjela sa mamom, a u sobi je zatekla starijeg muškarca koji je imao ključeve od njihove sobe.

Tada ju je silovao, a onda priznao da je platio glumičinoj mami 500 dolara kako bi spavao sa njom.

― To je bilo silovanje i poražavajuća izdaja kada me je taj čovjek upitao: Kakav je osećaj kada te rođena majka proda za 500 dolara? ― napisala je ona u svojoj autobiografskoj knjizi.

Demi Mur

Američki mediji su sada otkrili identitet muškarca koji je silovao glumicu. Naime, riječ je o Bazilu Dumasu, poznatijem kao Val Dumas, bogatašu grčkog porijekla koji je držao popularni restoran i klub “Kavez ludila”.

Taj klub je sedamdesetih bio veoma popularan kod poznatih ličnosti kao što su Silvester Stalone, Elton Džon i drugi.

Demi Mur

Dumas, koji je imao 48 godina kada je Demi imala 15, bio je oženjen i imao je djecu u vrijeme kada se incident koji je glumica opisala dogodio.

Za Demi neće biti pravde, jer je Bazil preminuo 1997. godine, prenosi Metro. Godinu dana nakon što je silovana, Demi je napustila majku, otišla u Holivud i postala velika zvijezda, a Virdžinija je preminula 1998. godine.

Podijeli objavu