Podijeli objavu

Nakon svađe u kući u Solinu, Ivana je sinoć ubila Emila s kojim je živjela u izvanbračnoj zajednici

Sinoć se u solinskom Sv. Kaji na predjelu Marusinac dogodio stravičan zločin, kada je Ivana G. (25) usmrtila 33-godišnjeg Emila Ž. s kojim je dulje vrijeme živjela u izvanbračnoj zajednici, piše Slobodna Dalmacija.

“Večeras u 20.40 sati zaprimljena je dojava da je na predjelu Sv. Kajo u Solinu ozlijeđena jedna osoba. Utvrđeno je da se radi o 33-godišnjaku, koji je s ubodnom ranom prevezen u bolnicu u Splitu, gdje je preminuo. Privedena je ženska osoba koja se dovodi u vezu s događajem. U tijeku je kriminalističko istraživanje”, izvijestili su jučer iz PU splitsko-dalmatinske.

MLADI PAR SE POSVAĐAO U KUĆI U SOLINU: Ivana (25) je Emila (33) ubola nožem. Uspio je izaći van i dozvati oca, a onda se srušio 1

Ubojstvu je prethodila svađa

Prije nego što je Ivana nožem ubola Emila, posvađali su se u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli. Teško ranjen nožem 33-godišnjak je pokušao pobjeći. Uspio je izaći ispred kuće i dozvati oca koji živi u istoj kući. Međutim, nakon toga je pao između parkiranih automobila, doznaje Slobodna Dalmacija.

Iako je Hitna pomoć odmah došla, 33-godišnjak je preminuo na putu do bolnice. Na mjesto događaja prvi su došli policajci iz postaje Solin nakon čega je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Ivana je uhićena.

Podijeli objavu