Podijeli objavu

Dvije osobe poginule su a jedna je teško ozljeđena u eksploziji u jednom stanu u Tuzli u petak ujutro a prve informacije ukazuju na činjenicu da je riječ o bračnoj svađi koja je okončana tragedijom, prenijeli su lokalni mediji.

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije Amra Kapidžić kazala je kako je policija informaciju o eksploziji dobila nešto prije 8 sati. Policajci su u stanu u jednoj stambenoj zgradi našli mrtva tijela muškarca i žene te još jednu ozlijeđenu osobu.

Portal Avaza i Klix su pozivajući se na neimenovane susjede izvijestili kako je muškarac najprije ubio ženu nožem a potom je aktivirao granatu kojom je počinio samoubojstvo i ozlijedio još jednu osobu. Pretpostavlja se kako je riječ o djetetu bračnog para.

Iz bolnice u Tuzli za portal Faktor su potvrdili kako je kod njih zbrinuta jedna osoba. “Pacijent je trenutačno na prijemnom odjelu i Klinike za kirurgiju. Obrada je u tijeku, pacijent je svjestan, komunikativan i trenutno stabilan”, kazala je glasnogovornica bolnice Ersija Aščerić Mujedinović.

U tijeku je istraga koja treba utvrditi sve okolnosti ove tragedije.

Podijeli objavu