Podijeli objavu

Njezina izjava nije baš naišla na simpatije u susjednoj Bosni i Hercegovini

U svečanoj loži Poljuda na utakmici Hrvatske i Mađarske, koja se igra u sklopu sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020., našli su se predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom je stigao i muž Jakov, bio je tu i premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora, Goran Jandroković, ali najviše pozornosti plijenila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica je bila u središtu pozornosti, svi su se htjeli s njom fotografirati, a ona je spremno pozirala i udovoljavala svojim obožavateljima. Ponovno je sjedila među navijačima, a glasno je pjevala gotovo sve navijačke pjesme.

Skandalozna izjava

Nakon utakmice prokomentirala je atmosferu na Poljudu, ali se i malo “zaletjela”.

“A što da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji se se okupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska”, izjavila je ushićena Grabar-Kitarović, prenose Sportske novosti.

Naravno, njezina izjava nije baš naišla na simpatije u susjednoj Bosni i Hercegovini. Portal SportSport.ba prokomentirao je njezinu izjavu:

“Namjerno ili slučajno, Kolinda je ‘prisvojila’ i dobar dio BiH, s obzirom na to da Kupres nije u Hrvatskoj već u našoj zemlji.”

“SKANDALOZNA KOLINDA ZAPREPASTILA Hrvatskoj prisvojila pola Bosne nakon pobjede!”, piše na portalu 24h.ba.

“Sami zaključite što ovdje nije kako treba”, piše portal Sport.ba.

Podijeli objavu