Podijeli objavu

Hrvatska je sinoć na Poljudu s 3:0 svladala Mađarsku, a moglo je biti i uvjerljivije. U 55. minuti smo imali jedanaesterac koji je izveo Ivan Perišić, no njegov udarac je obranio mađarski vratar Gulasci.

Naš standardni izvođač jedanaesteraca je Luka Modrić koji je u tim trenucima bio na terenu, a kasnije je objasnio zašto nije pucao najstrožu kaznu, piše Večernji list.

“Ivan mi je rekao da nikad nije zabio gol za reprezentaciju na Poljudu i dopustio sam mu. Šteta što nije zabio”, objasnio je Modrić.

A o toj temi progovorio je i izbornik Zlatko Dalić. “Svi žele zabiti u ovakvoj atmosferi. Modrić je trebao pucati, ali mu je prepustio jedanaesterac”, rekao je Dalić.

Perišić je jedanaesterac izveo lijevom nogom. “Svi smo se zapitali zašto je pucao penal lijevom nogom, ali je njemu ista i lijeva i desna. Žao mi je što nije zabio. Želio je postići gol u Splitu, ali, eto, nije uspio”, rekao je Dalić i dodao: “Ništa ga nisam pitao nakon utakmice. Treba mu gol da se vrati, a je li lijeva noga razlog promašaja, ne znam.”

Podijeli objavu