Podijeli objavu

Na hrvatsku političku scenu, nakon 29 godina već uvriježeno ritualnog prelaska štafetne palice vodstva države između dviju struktuiranih stranaka (HDZ-a i SDP-a) u javnosti najavljuje svoj dolazak, četiri godine stvarana, Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) koja će rame uz rame sa svojim kandidatom za Predsjednika Republike Hrvatske, g. Nedjeljkom Babićem predstaviti svoj izborni Program.

HSSČKŠ najavljuje kandidaturu kao i potporu svom kandidatu, koji je ujedno i osnivač, utemeljitelj i Predsjednik stranke kojemu je cilj istaknuti pojavu nove, organizacijski složene Stranke s brojčanom snagom članova u cijeloj Hrvatskoj koju će građani prepoznati kao pravu i istinsku snagu koja će provesti dugoočekivane i sada već neophodno potrebite promjene pod vodstvom novog iskustvenog političkog lidera i državnika neopterećenog repovima klijentelizma, nepotizma, korupcija, malverzacija i prodaje i izdaje vlastite zemlje i svoga naroda.

Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) pod sloganom :

„ Čovjek iz naroda za narod, danas za bolje i kvalitetnije sutra!“ prvi javni skup najave kandidature svoga kandidata za Predsjednika Republike Hrvatske, g. Nedjeljka Babića, održati će za sve građane željne stvarnih promjena u subotu, 26.10.2019.g. u velikoj dvorani MO Prečko, na adresi Prečko 2, Zagreb, s početkom u 19 sati.

Mirjana Gaura

Voditeljica Izbornog stožera Predsjedničkog kandidata HSSČKŠ