Podijeli objavu

Nakon što su jučer uhićene četiri osobe koje se dovode u vezu s napadom u Petrinji, kada je u petak ujutro netko oštrim predmetom pokušao ubiti dvojicu mlađih muškaraca, danas je PU sisačko-moslavačka izvijestila da je dovršeno kriminalističko istraživanje vezano za taj slučaj.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenim 18-godišnjakom, 29-godišnjakom, 33-godišnjakom i 53-godišnjakom, utvrđeno je da su se 18. listopada oko 3.30 sati u Sisačkoj ulici u Petrinji, fizički sukobili s dvojicom 22-godišnjaka. Tom prilikom su nožem i teleskopskim ključem za zamjenu kotača dvojici 22-godišnjaka nanijeli ozlijede. Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život.

Pronađeni predmeti kod osumnjičenih

Temeljem naloga županijskog suda u Sisku kod osumnjičenih su izvršene pretrage, kod kojih su pronađeni predmeti koji osumnjičene povezuju s izvršenjem kaznenog djela, dok je kod 29-godišnjaka pronađena i automatska puška i jedno pištoljsko streljivo. Pronađeni predmeti su od osumnjičenih oduzeti, piše Net.hr.

Zbog sumnje u počinjenje ubojstava u pokušaju osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53 godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je osumnjičeni 29-godišnjak uz kaznenu prijavu predan zbog pokušaja ubojstva i kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Podijeli objavu