Podijeli objavu

Nina na fotografiji pozira u tamnoplavoj jakni, a izgleda da je u svoju inače kraću kosu stavila ekstenzije

Pjevačica Nina Badrić svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je što je radila ovoga vikenda. Osim što je vježbala, jela ukusnu hranu u jednom restoranu, počastila se i frizurom. Na Instagramu je podijelila selfi koji je njezine fanove potpuno očarao.

Lijepa brineta na fotografiji pozira u tamnoplavoj jakni, a izgleda da je u svoju inače kraću kosu stavila ekstenzije jer joj poput slapa pada niz lijevo rame. Na licu ima prirodan neupadljiv make-up.

Nina uz objavu nije ništa napisala, već je samo stavila crveno srce. Njezini pratitelji su oduševljeni te su joj udijelili brojne lajkove i komplimente.

“Predivan izgled”, “Vrh Nina”, “Uvijek jako lijepa i zgodna žena. Laka ti i ugodna noć. Slatka pusa”, “Svaki dan sve ljepša”, “Lijepi anđeo, “Negdje daleko u jednom carstvu, živjela je prekrasna princeza Nina, o tvojoj ljepoti svi su pričali”, “Prekrasan lagani osmijeh, za koga je namijenjen?”, “Prirodno lijepa”, “Oličenje prirodne ljepote jedne žene. Nina, njegujte taj dar, prava je rijetkost”, neki su od komentara.

Podijeli objavu