Podijeli objavu

‘Pretraga je trajala do kasno u noć, a danas se nastavlja. Na terenu su specijalna i interventna policija te kompletna Policijska postaja Đakovo’, rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske

U tijeku je intenzivna policijska potraga za razbojnicima koji su jučer oko 15 sati, na cesti između Koprivne i Hrastina kod Đakova napali i pucali na dvojicu zaštitara te opljačkali njihovo vozilo i pobjegli s još neutvrđenim iznosom novca.

Prepad se dogodio na zabačenoj cesti okruženoj šumama i poljima, a napadnuti i ozlijeđeni zaštitari nisu u životnoj opasnosti.

Napadnutim zaštitarima u pomoć priskočila žena?

Večernji list piše kako je potraga trajala noćas, a nastavljena je i danas.

“Pretraga je trajala do kasno u noć, a danas se nastavlja. Na terenu su specijalna i interventna policija te kompletna Policijska postaja Đakovo”, kazao je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Budući da su razbojnici iskočili iz šume i otvorili paljbu, moguće je da se radilo o dobro pripremljenoj i organiziranoj akciji. Srećom po zaštitare, ubrzo je naišao i zaustavio se automobil, a osoba u njemu, vidjevši propucano zaštitarsko vozilo, smjesta je priskočila u pomoć i odvezla zaštitare u bolnicu. Neslužbeno se doznaje da je zaštitarima pomogla jedna žena.

Podijeli objavu