Podijeli objavu

Poštovani,

pozivamo vas da medijski popratite predstavljanje kandidature Nedjeljka Babića za predsjednika Republike Hrvatske koje će se održati u subotu, 26. listopada 2019. u velikoj dvorani MO Prečko, na adresi Prečko 2, Zagreb, s početkom u 19 sati.

Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) pod sloganom “Čovjek iz naroda za narod danas, za bolje i kvalitetnije sutra!” u subotu 26. listopada u 19 sati u velikoj dvorani MO Prečko održat će skup na kojem će objaviti  kandidaturu i program svog kandidata za predsjednika Republike Hrvatske Nedjeljka Babića.

Nedjeljko Babić je osnivač, utemeljitelj i predsjednik Hrvatske stranke svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) i za kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske ima potporu od preko 23 tisuće članova i dužnosnika stranke koja djeluje četiri godine u cijeloj Hrvatskoj.

Jednoglasnu podršku za kandidaturu Nedjeljko Babić dobio je od svih naših utemeljenih stranačkih organizacija na Skupštini stranke održanoj 22. rujna 2019.

Program Nedjeljka Babića i Hrvatske stranke svih čakavaca kajkavaca i štokavaca namijenjen je svim građanima željnim stvarnih promjena nakon 29 godina već uvriježeno ritualnog prelaska štafetne palice vodstva države između dviju struktuiranih stranaka (HDZ-a i SDP-a).

POZIV NA PREDSTAVLJANJE KANDIDATURE NEDJELJKA BABIĆA ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE 1

Nedjeljko Babić je čovjek iz naroda s dugogodišnjim političkim iskustvom neopterećen repovima klijentelizma, nepotizma, korupcija, malverzacija, prodaje i izdaje vlastite zemlje i svoga naroda. Svoj politički put započeo je s 22 godine, a s 26 je već postao prvim najmlađim gradonačelnikom rodnog mu grada Klanjca. Od tada do danas obnašao je mnoge visoke političke dužnosti radeći i zalažući se za istinsku dobrobit hrvatskog čovjeka. Njegov predsjednički Program kao i četverogodišnji rad na stvaranju jake i dobro struktuirane stranke jedina je garancija stvarne uspješnosti uvođenja i provođenja svih potrebitih promjena smjenom vladavine postojećih dugogodišnjih destruktivnih političkih opcija.

Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavaca i štokavaca

MirjanaGaura                                                                                                                                                                 Voditeljica izbornog stožera predsjedničkog kandidata HSSČKŠ
Za potvrdu dolaska i sva eventualna pitanja dostupna sam na :
–   mirjana.gaura.hsscks@gmail.com  ili na
–   br.mob.:  092 3833926
Podijeli objavu