Podijeli objavu

Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću te nije dopuštao ulazak policijskih službenika i prijetio je da će izazvati eksploziju.

Nešto prije 16 sati 72-godišnjak se predao policijskim službenicima te nije bilo potrebe za nasilnim ulaskom u stan.

Isti se nalazi u policijskoj postaji te je u tijeku kriminalističko istraživanje, poručili su iz policije, javlja Dalmatinski portal.

Policijski službenici ranije su osigurali mjesto događaja te je bio pozvan i pregovarač, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

“Naši djelatnici su na terenu i poduzimaju sve mjere kako bi se situacija pozitivno okončala. Mi smo jutros zaprimili dojavu o oštećenju na vratima na toj kući. Kada su do kuće došli policijski službenici, muškarac je rekao kako neće dopustiti ulazak u kuću i zaprijetio da će se raznijeti eksplozijom. Za sada nemamo informaciju o kakvoj eksplozivnoj napravi bi se moglo raditi, ali naši djelatni aktivno djeluju na terenu i komuniciraju s njim. Zasad imamo informaciju da je sam u kući, a susjede okolnih kuća smo upozorili da se ne približavaju prozorima”, kazala je za Vijesti.hr glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Antonela Lolić.

Podijeli objavu