Podijeli objavu

Automobili u Splitunastavljaju gorjeti jer je u noći sa subote na nedjelju izgorio Golf u Vinkovačkoj ulici. Vozilo je u vlasništvu 38-godišnje B.R. koja je ljetos pretučena na solinskom području pa na ulici pronađena s polomljene obje noge, rukom i jagodičnom kosti.

Riječ je o ženi koja je u četiri mjeseca drugi puta napadnuta, a automobil je planuo oko 4:15 u Vinkovačkoj ulici te je plamen zahvatio i vozilo parkirano kraj njega marke Renault Twingo, javlja Slobodna Dalmacija. Na automobilu 38-godišnje žene potpuno je izgorio prednji dio s objema prednjim gumama, razbijeno je vjetrobransko staklo, no u unutrašnjosti vozila nema tragova plamena. Međutim, predmet pronađen s desne strane vozila potpuno je izgorio, a riječ je o teleskopskoj palici za koju se pretpostavlja da su je ondje ostavili napadači nakon što su razbili staklo automobila.

Zapaljen auto žene koja je ljetos u Solinu pronađena brutalno pretučena i polomljenih nogu 1

Zapaljen auto žene koja je ljetos u Solinu pronađena brutalno pretučena i polomljenih nogu 2

“Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta i vidio sam kako gori automobil. Vatrogasci su odmah došli”, kazao je Slobodnoj Dalmaciji jedan od stanovnika nebodera Vinkovačke ulice u Splitu.

Podsjetimo, B.R. je do početka 2019. bila u izvanbračnoj vezi s poznatim splitskim izgrednikom Igorom Dokićem. Početkom srpnja izvršen je napad na ženu u Solinu i do sada nitko nije uhićen kao osumnjičenik, navodi Dnevnik.ba. Nakon što je B.R. izašla iz bolnice otišla je k roditeljima u Split pa se ondje oporavlja od ozljeda.

Podijeli objavu