Podijeli objavu

Maksimir će u srijedu od 21 sat biti krcat i oko 30-ak tisuća navijača će gorjeti od želje da Dinamo osvoji tri boda i vjerojatno se plasira u osminu finala Lige prvaka. U srijedu u Zagreb stiže Šahtar, a danas su u prodaju od 11 sati puštene ulaznice za taj ključni dvoboj. Do 17 sati prodane su ulaznice za sve tribine osim za Sjever gore.

Čak dva sata prije početka prodaje ulaznica stvorio se poduži red za kupnju vrijednog papirića s kojim će mnogima možda svjedočiti ispisivanju povijesti. Navijači su u dobrom raspoloženju mirno čekali u redu, a svakom minutom red se sve više povećavao. Ne treba ni sumnjati da će ulaznice planuti u roku nekoliko sati.

Uprava Dinama u komunikaciji je s ukrajinskom policijom, te još uvijek čega konačnu odluku navijača Šahtara na pitanje stižu li u Zagreb ili ne. Ukoliko se ne odluče na taj put, južna tribina mogla bi biti otvorena za Dinamove navijače. Odluka se očekuje u ponedjeljak.

Ulaznice za sjevernu tribinu u pretprodaji koštaju 120 kuna (i gornji i donji dio), istok i zapad gore su po 200 kuna, dok je cijena za zapad dolje 300 kuna. Cijene će rasti na dan utakmice, ako do tada bude još bilo ulaznica, piše Gol.hr. Sjever će biti 150, istok i zapad gore po 250, a zapad dolje 400 kuna.

 

Podijeli objavu