Podijeli objavu

Policija u Slavonskom Brodu privela je više osoba u subotu navečer nakon masovne tučnjave na odmorištu Marsonija Jug na autocesti A3, pišu 24 sata.

Policija je oko 22 sata dobila dojavu o tučnjavi više muških osoba, izašli su na teren i priveli nekoliko ljudi. Tijekom nedjelje nastavit će se kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo radi li se o navijačima.

Još nije poznato je li u obračunu bilo ozlijeđenih. Više detalja znat će se nakon kriminalističke obrade.

Sličan incident dogodio se prošlog vikenda kod odmorišta Ježevo, kada je došlo do blokade autoceste A6. Tamo su se trebale obračunati dvije napadačke skupine.

Pedesetak maskiranih osoba blokiralo je autocestu kod odmorišta, a radilo se o navijačima zagrebačkog Dinama, koji su navijačima Osijek priredili vatreni doček.

Kasnije su se pojavile snimke na kojim se vidi kako po zaustavnom traku trče maskirani nogometni huligani u tamnoj odjeći, s palicama i letvama.

A u srijedu su u Zagrebu napadnuti Hajdukovi navijači, a incidentu je teško ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca koji je završio u bolnici.

Skupina od petnaestak huligana dotrčala je do hajdukovaca koji su pokušavali zamijeniti gumu na automobilu koja je bila probušena nožem i krenula ih tući, prenosi Večernji.hr. Bili su maskirani i naoružani palicama.

Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Podijeli objavu