Podijeli objavu

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet je ubijen jedan muškarac, potvrdila nam je policija.

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio muškarca dok je u parkiranom autu jeo sendvič

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio muškarca dok je u parkiranom autu jeo sendvičViše na http://bitly.com/2WYfeZlReporter: Mario Matana

Gepostet von 24sata am Samstag, 9. November 2019

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac na motoru i upucao ga. Nakon toga je pobjegao.Ubijen je 38-godišnji K.F., a policija intenzivno traga za ubojicom.

VIDEO Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta 1

VIDEO Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta 2

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda. Zločin je počinjen samo u blizini kuća, a šokirani susjedi su se odmah zatvorili u  svoje domove. Rijetki od njih koji su htjeli davati izjave kažu kako su čuli da je djevojka vrištala.

'Još traje istraga': Načelnik Ivica Buzov u Omišu na mjestu likvidacije muškarca

'Još traje istraga': Načelnik Ivica Buzov u Omišu na mjestu likvidacije muškarcaViše na http://bitly.com/2WYfeZlReporter: Mario Matana

Gepostet von 24sata am Samstag, 9. November 2019

Omišani kažu da su čuli jedan hitac.

VIDEO Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta 3

VIDEO Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta 4

Na mjesto događaja stigla je hitna pomoć i policija te ogradila mjesto ubojstva. Obaviješteno je i državno odvjetništvo. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti.

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet navodno je bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

– Mogu Vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjesto događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrđeno je ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo. Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče drugih detalja samog događaja u tijeku je  kriminalističko istraživanje. Postoji tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja. Što se tiče počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika – rekao je Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta Pu splitsko-dalmatinske.

Izvor: 24 sata.hr

 

Podijeli objavu