Podijeli objavu

Đorđe Balašević je jutros doživio infarkt, zbog čega je otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, piše Blic.

Legendarni pjevač je hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici te su mu ugrađeni stentovi.

Đorđe Balašević doživio srčani udar: 'Život nekad napravi planove bez nas' 1

Neslužbeno doznaju da se Balašević osjeća dobro i da će uskoro biti pušten kući, prenosi Tabloid.hr.

Njegova kći, Beba Balašević, na svom je Facebooku objavila vijest koja je rastužila njegove obožavatelje koji su se radovali zakazanom koncertu u Kragujevcu.

Gepostet von Đorđe Balašević am Freitag, 15. November 2019

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert, žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu se teško što može dodati. Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebno, a ja sumnjam da ćete ga vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim u redu pa nastavljamo. Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za nekoliko dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”, napisala je Beba.

Nakon Kragujevca, Balašević bi trebao održati koncerte u Osijeku 20. prosinca te u Zagrebu 26. prosinca, a njegovi se obožavatelji nadaju da će se brzo oporaviti.

Podijeli objavu