Podijeli objavu

Zbog nogometnog sraza na zagrebačkom Maksimiru između GNK Dinamo i HNK Hajduk zagrebačka policija poduzela je sve potrebne mjere i radnje kako bi se osigurao siguran prolazak gostujućih navijača kroz grad do samog stadiona. Dosad je privedeno 19 osoba.

Oko 17.50 sati u Branimirovoj ulici u blizini Budakove policajci su uočili tri osobe kako stoje uz cestu, a u neposrednoj blizini njih bili su odloženi molotovljevi kokteli.

POLICIJA U ZAGREBU SPRIJEČILA NAPAD NA TORCIDU: U Branimirovoj ulici zaplijenjena tri molotovljeva koktela 1

– Pretpostavlja se da su molotovljevi kokteli bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a na mjestu događaja u tijeku je očevid – ističu u PU zagrebačkoj.
POLICIJA U ZAGREBU SPRIJEČILA NAPAD NA TORCIDU: U Branimirovoj ulici zaplijenjena tri molotovljeva koktela 2

Inače, do 21.30 sati u službene policijske prostorije je zbog alkoholiziranosti iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u postaju privela više osoba koje su sudjelovale u napadu na jednu djevojku i automobil, piše Jutarnji.hr.

– Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu jer su kod sebe imali pirotehniku i drogu – zaključuju iz zagrebačke policije.

Podijeli objavu