Podijeli objavu

U zagrebačkom naselju Novi Jelkovec danas poslijepodne došlo je do pucnjave. Uhićena je jedna osoba za koju Vijesti.hr doznaju da se radi o Mariju Koradeu, sinu pokojnog umirovljenog generala Ivana Koradea.

Policija je potvrdila informaciju o uhićenju, ali ne i o identitetu osobe.”Dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja smo zaprimili nešto iza 16 sati. Brzom intervencijom policijskih službenika, osoba koja se dovodi u svezu s ovim slučajem je uhićena.

Pucnjava se dogodila u Ulici Ljudevita Posavskog, a za sada nemamo informacijama o ranjenim ili ozlijeđenim osobama. Kriminalističko istraživanje je u tijeku nakon čega ćemo imati više informacija”, izjavili su iz Policijske uprave zagrebačke za Vijesti.hr.

PRIJAŠNJA PRESUDA

Korade je 2016. nepravomoćno osuđen na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na dvije godine i dva mjeseca zatvora, pisao je tada Index.

Osuđen je, pisali su, na temelju dvije objedinjene optužnice, zbog protupravnog oduzimanja slobode i nanošenja teških tjelesnih ozljeda u prvom slučaju te iznude u drugom, donosi Telegram.hr.

Podijeli objavu