Podijeli objavu

Dubrovačka policija osumnjičila je 43-godišnjeg državljanina BiH s privremenim boravkom na Pelješca da je od kolovoza do prosinca nabavljao veće količine amfetamina te ga prodavao na Pelješcu i u Dubrovniku šestorici muškaraca, od kojih su 47-godišnjak i 22-godišnjak drogu dalje preprodavali, izvijestila je policija u ponedjeljak.

Iz policije ističu kako je 43-godišnjak nabavljenu drogu prije prodaje pakirao u manje pakete od po 25, 50 i 100 grama, koristeći digitalnu vagu i stroj za vakumiranje, a potom ih prodavao u kući na Pelješcu i stanu u Dubrovniku ili ih dostavljao na dogovorene adrese u Dubrovniku i dubrovačkom naselju Mokošica.

“Pretragom stanova na Pelješcu i u Dubrovniku, koje je koristio osumnjičeni 43-godišnjak, pronađen je i oduzet aparat za vakumiranje, digitalna vaga i manja količina marihuane i amfetamina kao i jedno pištoljsko streljivo. U sklopu kriminalističkog istraživanja od krajnjih kupaca oduzeto je ukupno 275 grama amfetamina”, stoji u policijskom priopćenju, prenosi Hina.

Osumnjičeni 43-godišnjak i 22-godišnjak su uz kaznene prijave za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, u subotu ujutro dovedeni u dubrovački istražni zatvor, a ista kaznena prijava slijedi i 47-godišnjaku, ali u redovnoj zakonskoj proceduri.

Zbog manje količine droge i oružja koji su pronađeni u pretrazi pritvoreni 43-godišnjak bit će i prekršajno prijavljen, navodi Dnevnik.ba.

 

Podijeli objavu