Podijeli objavu

Prije pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša nestala je 12-godišnja djevojčica Monika Karimanović. Policija je jučer, nakon četiri dana potrage, pronašla njen ruksak u susjednom selu, a danas steže obruč i oko njenog otmičara.

Javnost je ostala šokirana kada je objavljena informacija da se traga za Ninoslavom Jovanovićem, višestrukim silovateljem poznatijim pod nadimkom “Malčanski brijač” zbog sumnje da je povezan s njenom otmicom.

U međuvremenu počeli su isplivavati jezivi detalji iz života ovog osuđivanog silovatelja, te neke njegove navike i nagoni kojima se vodio. On je prije nešto više od godinu, nakon puštanja iz zatvora u kojem je proveo 20 godina, ponovo bio uhićen zbog prijetnji i vrebanja žena na društvenoj mreži Facebook gdje je neskriveno, s profila pod svojim imenom i prezimenom, otvoreno govorio o šišanju žena, koje je inače njegov fetiš.

Kao što su srbijanski mediji već pisali, nadimak brijač je dobio u javnosti zbog jezivog fetiša – svoje žrtve je šišao, a pred sudom je i priznao da ga “šišanje djevojčica uzbuđuje”.

Prije 25 godina silovao je jednu ženu i djevojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uvjetnu slobodu napastvovao je dvije djevojčice od 12 godina. Obje je prethodno ošišao, a jednu je uspio silovati dok je drugu pokušao, ali nije uspio.

U jednom selu u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, danas je pronađena kosa za koju se sumnja da pripada malenoj Moniki Karimanović, saznaje srbijanski Blic.

Sumnja se da je to mjesto gdje je otmičar ošišao 12-godišnju djevojčicu.

Prema neslužbenim informacijama, steže se obruč oko Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao “Malčanski brijač” kao i da je više građana ovog mjesta prijavilo da ga je vidjelo, prenosi Pogled.ba.

Podijeli objavu