Podijeli objavu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela razbojništvo od kojih je jedno u pokušaju.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 21. listopada u jutarnjim satima ušao u ljekarnu na Bukovačkoj cesti, došao iza pulta do 49-godišnje zaposlenice i verbalnom prijetnjom tražio da mu preda lijekove, a što je ista i u strahu učinila, nakon čega se udaljio svojim osobnim automobilom u nepoznato.

Ponovno, desetak minuta kasnije, osumnjičeni u drugoj ljekarni u Ulici Rebar, na isti način prišao iza pulta 44-godišnjoj zaposlenici i verbalno prijetio ponovno tražeći lijekove, u tom momentu zaposlenica je počela dozivati pomoć, a što je čuo građanin i osumnjičenog nagovorio da izađe van iz ljekarne bez da išta otuđi, priopćila je Policijska uprava zagrebačka, prenose Vijesti.hr.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Podijeli objavu