Podijeli objavu

Mladić koji se na Badnjak na Trgu bana Jelačića na očigled zgroženih prolaznika zaletio na maskotu medvjeda, u kojoj je bio 31-godišnjak, osumnjičen je za naročito drsko ponašanje.

Zagrebačka policija izvijestila je da se 25-godišnjak 24. prosinca oko 23 sata namjerno zaletio prema maskoti medvjeda čime je izazvao zgražanje okupljenih građana i prolaznika.

Protiv osumnjičenog drznika bit će podnijet optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu zbog naročito drskog ponašanja opisanog u Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Snimku tog čina, koju je objavila je facebook stranica Purger, prikazuje mladića kako se svom snagom zalijeće u maskotu i ruši je na tlo, piše Hina.

Nisu ga zaustavila ni upozorenja okupljenih građana da to ne radi jer tu ima djece. “Nemoj biti debil”, dovikivao mu je drugi građanin.

Osumnjičenik je nakon rušenja maskote polarnog medvjeda pobjegao, ali ne predaleko jer je i sam pao, a zatim ga sustigao jedan od građana koji ga je udario, donosi Jutarnji.hr.

Snimku rušenja facebook stranica Purger objavila je uz naslov “E moj Zagrebe, kaj se sve u tebi nakupilo. Pogledajte ovu budalu koja ruši maskotu polarnog medvjeda na trgu bana Jelačića, ali karma ga je brzo stigla”.

E moj Zagrebe, kaj se sve u tebi nakupilo. Pogledajte ovu budalu koja ruši maskotu polarnog medvjeda na trgu bana Jelačića ali karma ga je brzo stigla!

Gepostet von Purger am Sonntag, 29. Dezember 2019

Podijeli objavu