Podijeli objavu

»Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi«, izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije »100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!« pozvao građane na janjetinu

Dario Juričan nastavlja sa zvučnim akcijama. Nakon što je jučer postavio šator ispred Zagrebačkog holdinga i tamo pozvao “hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke”, jutros je objavio zanimljivi video.

Za njega je rekao da bi tako doista trebao izgledati službeni video predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a, a prikazuje mnoge zanimljive “likove” – od gradonačelnika Milana Bandića i premijera Andreja Plenkovića, do gradonačelnikovih vozača, mesara i tajnica.

»Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi«, izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije »100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!« pozvao građane na janjetinu.

Za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Juričan je rekao da je to ‘jedna ugledna osoba koja je dovela Zagreb do europskih visina’. Obećao je da će po Bandiću imenovati ulice, avenije i parkove koliko god može. Čak će, kazao je’ i Bundek preimenovati u ‘jezero Milana Bandića’ jer želi da se zapamti kako je taj čovjek pobjeđivao 20 godina, i koje su sve njegove zasluge.

Juričan je poručio da se Bandić njega ne treba bojati. »Ja sam taj koji će proširiti njegovu slavu, samo što će ispod njegova imena pisati gradonačelnik, rezač etiketa«, dodao je.

Novinarima je rekao da su ljudi spontano došli u njegov šator dati mu podršku jer imamo tradiciju spontanog okupljanja.

VIDEO Juričanov novi potez: Evo kako treba izgledati službeni video predsjedanja Hrvatske Vijećem EU 1

Juričan je pozvao Milanovića da dođe u šator i da se druži s narodom, jer, objasnio je, ‘ako ne dođe, kakav je to predsjednik koji nije iz naroda’.

Podijeli objavu