Podijeli objavu

Samo tri dana nakon povratka sa šestotjednog godišnjeg odmora Meghan Markle vratila se u Kanadu gdje je navodno s dadiljom ostavila sinčića Archieja i supruga ostavila da se sam nosi s krizom kraljevske obitelji koju je uzrokovala njihova odluka o odstupanju s kraljevskih dužnosti.

Kada su u srijedu objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti i obrazložili svoj odabir, Buckinghamska palača jasno je dala do znanja da je to proces koji će trajati dok se ne dogovore konkretni potezi.

Princ Harry i Meghan Markle odluku su donijeli u tajnosti bez konzultacija s kraljicom Elizabetom koja samu odluku nije odobrila. Za vrijeme objavljivanja odluke bračni par bio je u Kanadi, u sklopu svog šestotjednog godišnjeg odmora.

Po povratku u Britaniju prije svega tri dana, princ Harry i Meghan Markle nisu se sastali s ostatkom kraljevske obitelji već su posjetili ured visokog povjerenstva Kanade na čelu s Janice Charette, kako bi se zahvalili na gostoljubivosti i podršci koju su doživjeli tijekom boravka u Kanadi.

Nisu čak posjetili ni bolesnog 97-godišnjeg princa Philipa, koji je zbog godina u teškom zdravstvenom stanju.

Dok je svijet u šoku zbog odluke koju su naglo donijeli, vojvotkinja Meghan Markle učinila je još jedan nevjerojatan potez.

Odletjela je za Kanadu, gdje je, kako pišu strani mediji, ostavila osmomjesečnog sina s dadiljom. Osim toga nagađa se da je maleni Archie ostao s Meghaninom prijateljicom Jessicom Mulroney i njezino troje dječice. Poznata dizajnerica i tada samo glumica Meghan Markle upoznale su se tijekom angažmana na seriji ‘Suits’ koja se snimala u Torontu.

Otišla je bez da se javila kraljevskoj obitelji i ostavila je supruga princa Harryja u vrlo nezavidnoj poziciji.

35-godišnji princ Harry odlučio se sam suočiti s ostatkom svoje obitelji i stati im pred oči nakon što je donio ovako razočaravajuću odluku, donosi Tportal.hr. Tek slijede pregovori i dogovori oko protokola za njihovo odstupanje s dužnosti.

Kako su naveli u službenom priopćenju, članovi kraljevske obitelji smatraju da je ovo izvanredna situacija koja zahtjeva pomnu analizu, dugotrajne dogovore i traženje kompromisa u nekim segmentima.

Podijeli objavu