Podijeli objavu

Dvije su osobe teško ozlijeđene za vikend na zagrebačkom području. U prvom slučaju riječ je o nesreći na radu, a drugi je posljedica uistinu bizarnih okolnosti.

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke, u subotu oko 10.20 na Trešnjevci, u Ulici Josipa Vogrinca, 47-godišnjak je kod otvorenog balkonskog prozora istresao pokrivač.

Nesretnik se u jednom trenutku oskliznuo i pao kroz prozor, s visine od četiri metra. Uspio je preživjeti pad, no zbog teških ozljeda liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, nakon čega je zbog više prijeloma ekstremiteta zadržan na bolničkom liječenju.

Zagrebačka policija evidentirala je i nesreću na radu. Ona se zbila u petak oko 8.25 na području Peščenice. U zagrebačkoj tvrtki prilikom obavljanja radova na stroju 39-godišnja zaposlenica teško je ozlijedila ruku. Liječnička pomoć pružena joj je u KBC-u Zagreb.

Zagrebačka policija zabilježila je i jedno razbojstvo. U subotu između 18.40 i 19.35 na Trešnjevci, u Ulici Ćire Truhelke, za sada nepoznata osoba je uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojstvo nad 62-godišnjim zaposlenikom taksi-prijevoza, ukravši novac.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna. Policija je obavila očevid i traga za razbojnikom. To je prvi ovogodišnji oružani napad na vozače taksija na zagrebačkom području. Prošle ih je godine bilo nekoliko, i u većini slučajeva policija nije pronašla počinitelje.

U veljači 2018. dva su mladića u jutarnjim satima ušla u taksi koji je vozio tada 50-godišnjak. Nakon dolaska na željenu adresu mladići su mu stavili nož pod grlo, donosi Glas Slavonije.

Taksist im je pružio otpor i rukom pokušao ukloniti nož s grla. Jedan od napadača tada je 50-godišnjaku, u naguravanju, prerezao tetive na ruci. Razbojnici su pobjegli iz vozila bez plijena, a taksist je završio u bolnici.

Podijeli objavu