Podijeli objavu

Hrvatska rukometna reprezentacija u subotu od 20.30 igra igra svoju drugu utakmicu u drugoj fazi Europskog prvenstva, a protivnik izabranicima Line Červara bit će reprezentacija Njemačke.

Susret je u kojem Kauboji čak mogu i osigurati mjesto u polufinalu Eura, ali niti u slučaju bilo kojeg drugog ishoda Hrvatska ne bi izgubila izglede za plasman u završnicu.

Sve bi već danas moglo biti jasno

Uoči drugog kola u skupini II Hrvatska se nalazi na drugom mjestu u skupini s četiri boda, isto koliko ima prvoplasirana Španjolska. Njemačka je treća, a Asustrija četvrta s po dva boda. Peta Češka i šesta Bjelorusija nemaju bodova.

Pobjeda nad Nijemcima

U slučaju da Kauboji svladaju Njemačku, a u drugoj utakmici Španjolska pobijedi Austrija, Hrvatska bi osigurala polufinale.

Ako Austrija svlada Španjolsku, izgledi kauboja i dalje su jako dobri, ali u tom slučaju ne smiju izgubiti od Češke i Španjolske, a Austrija mora pobjediti Njemačkzu i Bjelorusiju.

Remi s Nijemcima

U slučaju neodlučenog rezultata Španjolska bi pobjedom nad Austrijom osigurala polufinale, a Kaubojima bi trebao jedan bod iz utakmica sa Španjolskom i Češkom.

Ako Austrija pobijedi Španjolce, Hrvatska bi polufinale mogla osigurati trijumfom nad Češkom.

Poraz od Nijemaca

U tom slučaju situacija bi se zakomplicirala. Kauboji bi tada jako ovisili o rezultatima drugih utakmica, ali pobjedama u posljednje dvije utakmice najvjerojatnije bi osigurali polufinale.

Prijenos utakmice između Hrvatske i Njemačke pratite od 20.30 na RTL-u.

Na Euru u subotu igraju se još dvije utakmice, a sve one će biti također dostupne na RTLplayu.

Podijeli objavu