Podijeli objavu

U dvoboju 2. kola I skupine u Beču Hrvatska je pobijedila Njemačku s 25:24 i osigurala polufinale Europskog prvenstva.

”Fenomenalna utakmica, mislim i s jedne i s druge strane. S ovakvim ambijentom u dvorani… Dobiti ovu utakmicu nakon onako lošeg prvog poluvremena gdje smo bili prenervozni. Mi smo toliko izgorjeli od želje da smo napravili puno gluposti. Dobro je što smo došli na tri razlike do poluvremena. Mislim da je to bio ključ. I mislim da smo drugo poluvrijeme odigrali puno bolje. Na kraju, eto pobijedili sretno, spretno, ne znam, zasluženo, ostavili smo sve na terenu”, rekao je Domagoj Duvnjak za RTL.

Tri minute prije kraja Duvnjak je poravnao na 24:24, a Pekeler zaradio isključenje dvije minute prije kraja i otvorio Hrvatskoj put prema pobjedi. Međutim, trebalo je još preživjeti i dramu posljednjeg napada.

‘Nekako mi se kroz glavu motalo da cijelu utakmicu nisam bio na pravoj razini, ali moram tu zadnju loptu obraniti, pa pogodit će me valjda. I kad je došla ta zadnja, nekako ono… Što reći, zahvatio sam je”, rekao je presretni Marin Šego.

Kod Hrvatske je Igor Karačić zabio sedam golova, Duvnjak je imao pet pogodaka, Luka Stepančić četiri, a David Mandić i Luka Cindrić po tri gola, navodi Gol.hr.

 

Podijeli objavu