Podijeli objavu

Otkako se u nedjelju navečer održala dodjela nagrada SAG u Los Angelesu, svijet ne prestaje brujiti o Brad Pittu i Jennifer Aniston, bivšim supružnicima, koji su svojim poprilično bliskim odnosom dali naslutiti kako ih veže i nešto više od samog prijateljstva. Što se točno događalo između glumaca otkrila je i Jennifer u intervjuu nakon dodjele nagrada.

Brad Pitt, Jennifer Aniston

Najprije ju je novinarka upitala je li znala da ju Brad gleda na monitoru iza pozornice, na što je 50-godišnjakinja odgovorila kako nije znala, a potom je cijelu situaciju komentirala s kratkim ‘to je slatko’. ‘Svi smo odrasli zajedno i međusobno se podržavamo, zajedno slavimo sve naše uspjehe. Mi smo zajednica i lijepo je kad se možemo okupiti i proslaviti’, objasnila je potom Jennifer koja je na SAG dodjeli nagrada primila nagradu za Najbolju glavnu žensku ulogu dok je njezin bivši suprug, 56-godišnji Brad dobio nagradu za Najbolju sporednu mušku ulogu.

Brad Pitt, Jennifer Aniston

Podsjećamo, bivši supružnici su u Los Angelesu pažnju privukli nježnim dodirivanjem na crvenom tepihu, a ono što je najviše oduševilo obožavatelje koji se još uvijek nisu pomirili s jednim od najpoznatijih prekida u Hollywoodu svakako je bio trenutak u kojemu je Jennifer držala govor zahvale nakon uručenja nagrade dok ju je Brad dirljivo gledao na monitoru iza pozornice, ističe Story.hr.

Podijeli objavu