Podijeli objavu

Nakon punih deset godina hrvatski rukomet opet slavi srebrnu medalju s velikih natjecanja. Toliko je prošlo od posljednjeg finala naših rukometaša, kojima je opet za dlaku izmakla jedina zlatna medalja koja nedostaje u vitrinama hrvatskog rukometa, ona s rukometnog Eura.

Bez obzira na poraz od Španjolske u finalu u Stockholmu, hrvatske su rukometaše došli pozdraviti brojni navijači koji su bili oduševljeni njihovom borbom i zalaganjem na netom završenom Europskom prvenstvu. Na dočeku se okupilo nekoliko tisuća navijača, a atmosfera je dosegla vrhunac kada su na binu izašli Kauboji sa svojim srebrnim medaljama.

[UŽIVO] Milan Stjelja javlja se uživo sa zagrebačkog Trga gdje su brojni navijači dočekali naše srebrne Kauboje. 🤠Više na –> http://bit.ly/Doček_rukometaša_na_Trgu

Gepostet von GOL.hr am Montag, 27. Januar 2020

Sve je eruptiralo kad je govor držao Domagoj Duvnjak.

”Ova medalja je vaša medalja. Mi se ispričavamo što ste se morali živcirati, ali dao Bog da se uvijek živcirate, a mi donesemo medalju doma. Hvala vam od svega srca u ime cijele ekipe i nadamo se da ovo nije zadnji doček”, rekao je kapetan i najbolji igrač Eura.

Prije njega je mikrofon uzeo najbolji srednji vanjski Eura, Igor Karačić:

”Izgledalo je kao cijela vječnost. Jedino što mogu reći da smo stvarno preponosni na vas. Bili ste nam veliki vjetar u leđa. Da, bili smo tužni poslije poraza u finalu, ali kad ovo vidimo, stvarno smo presretni. Borili smo se za našu malu Hrvatsku.”

Lino Červar prvi je držao govor, uz česte prekide navijača koji su mu skandirali ”Lino, Lino”.

”S neizmjernom ljubavi vodio sam našu reprezentaciju. Nama treba zajedništvo koje nemamo, ali ga trebamo svaki dan. U ovoj zemlji da bi bilo spasa, da bismo išli u budućnost, treba se poštivati pravednost”, rekao je izbornik rukometaša.

[UŽIVO] Vlado Boban javlja se uživo sa zagrebačkog Trga gdje se očekuje dolazak srebrnih rukometaša. Više na –> http://bit.ly/Doček_rukometaša_na_Trgu

Gepostet von GOL.hr am Montag, 27. Januar 2020

Pjevao se hit Miše Kovača ”Poljubi zemlju” pa ”Moja domovina”, a atmosferu su dizali Zaprešić Boysi. Rukometaši su bili oduševljeni dočekom, donosi Gol.hr.

Podijeli objavu