Podijeli objavu

Djelatnik zagrebačke Čistoće Josip Smiljčić, koji je sinoć ranjen iz pištolja kada je u Bukovačkoj ulici pokušao spriječiti pljačku automobila dok je s kolegom dijelio spremnike za otpad uspješno se oporavlja nakon operacije u KBC-u Zagreb.

Smiljčića je danas posjetio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Podsjetimo, Smiljčić, radnik Čistoće ranjen je u ponedjeljak navečer dok je pokušavao spriječiti krađu automobila. Događaj se zbio u 19.40 sati na Bukovačkoj bb. Dvojica muškaraca, radnici Čistoće, uočila su i pokušala spriječiti počinitelja tijekom provale u bijeli Land Rover njemačkih registracija parkiran ispred caffe bara “Kod Crnkovića” te da je počinitelj tom prilikom ranio Smiljčića, donose Vijesti.hr.

U hvatanju počinitelja pomogao je i vlasnik jedne obiteljske kuće. On ga je oborio nokautom i praktički ga predao policiji u ruke.

“Jučer u večernjim satima, na Bukovačkoj cesti, došlo je do nesreće. Naši radnici obavljali su svoj posao na dodjeli spremnika za odvojeno skupljanje biootpada gdje je prilikom sprečavanja krađe automobila, radnik Josip Smiljčić (34) ranjen iz vatrenog oružja. Operiran je i izvan životne opasnosti u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Našeg kolegu smo obišli u bolnici i želimo mu brz oporavak”, priopćili su iz Ćistoće komentirajući nesretni događaj.

Podijeli objavu