Podijeli objavu

Paul Burrell služio je princezi Diani 10 godina do njezine smrti, a svjetsku slavu stekao je memoarima o kraljevskoj obitelji.

Bivši batler tragično preminule princeze Diane objavio je dosad neviđeno pismo u kojoj je ona još jednom pokazala bezuvjetnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Harryju i Williamu.

60-godišnji Paul Burrell poslužio se svojim Instagramom kako bi pružio podršku princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle nakon odstupanja s kraljevskih dužnosti kako bi napokon mogli voditi normalni život.

Paul je tamo objavio crno-bijelu fotografiju princeze Diane te prinčeva dok su bili dječaci, a u opisu je objavio dijelove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad nije ugledalo svjetlo dana.

“Dok se Harry, Meghan i Archie upuštaju u novi život, podsjećaju me na riječi koje mi je princeza Diana napisala prije mnogo godina. Riječi su to majčine bezuvjetne ljubavi koje su danas prikladne kao i kad ih je pisala prije više od 24 godine. ‘Do smrti volim svoje dječake i nadam se da će sjeme koje sam posadila rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost'”, stoji u objavi.

View this post on Instagram

As Harry, Meghan and Archie embark on a new life, I am reminded of some poignant words which Princess Diana wrote to me many years ago. They are a mother’s words of unconditional love which are as appropriate today as they were when she wrote them over 24 years ago. “I love my boys to death and hope that the seeds I’ve planted will grow and bring the strength, knowledge and stability that is needed.” #sussexroyal #kensingtonroyal #princessdiana #princessdianaforever #ladydi #ladydiana #herroyalhighness #princewilliam #princeharry #cambridge #royalfamily #harryandmeghan #dukeandduchessofcambridge #dukeandduchessofsussex #kensingtonpalace #buckinghampalace #englishheritage #burrellsbritain #royalbutler #dianaprincessofwales #queenofhearts #meghanmarkle #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on

Burrell je služio prvo kraljici Elizabeti II., a zatim princezi Diani čak 10 godina do njezine tragične smrti 1997. godine. Svjetsku slavu stekao je brojnim memomarima o životu s kraljevskom obitelji, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Diani, ali i analizirao odnose na dvoru, piše Showbuzz.hr.

Često je isticao kako se boji da Meghan ne završi kao Diana jer se i nad njom radi medijski linč koji je 1997. Dianu i otjerao u smrt.

“Buckinghamska palača minsko je polje za bilo koju osobu koja prvi put uđe tamo. Ljudi postavljaju zamke, nisu bili baš ljubazni prema ovoj mladoj djevojci koja je dolazila u ovaj svijet. Tko bi želio biti dio te obitelji?” jednom je prilikom izjavio Burrell.

Podijeli objavu