Podijeli objavu

Kobe je za sobom ostavio suprugu Vanessu i još troje djece – Nataliju, Bianku i Capri

Svijet sporta u šoku je nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo u nedjelju u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. S Bryantom je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore, a poginulo je svih devetero osoba koje su se nalazile u helikopteru. Bryantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Gianna trebala nastupiti.

Kobe je za sobom ostavio suprugu Vanessu i još troje djece Nataliju, Bianku i Capri. Prema izvorima Daily Maila, njegova supruga je u potpunosti shrvana zbog smrti kćeri i supruga, ali nastoji ostati što jačom kako bi pružila barem nekakvu utjehu svojim kćerima koje su iznenada ostale bez oca i sestre.

POTRESNE IZJAVE O SUPRUZI KOBEA BRYANTA: ‘Vanessa je devastirana i jedva sastavlja rečenice…’ 1
ProfimediaFoto: Profimedia

NBA legenda i Vanessa u braku su od 2001. godine, on je imao 22 godine, a ona svega 18. “Ovo je izuzetno teško i devastirajuće vrijeme za Vanessu i cijelu njihovu obitelj. Vanessa ne može dovršiti rečenicu, a da ne zaplače. Međutim, trudi se ostati pribrana kako bi pružila utjehu ostalim kćerima. Sada je ona ta koja mora ostati snažna”, rekao je neimenovani izvor za Daily Mail.

Podijeli objavu