Podijeli objavu

Video slavnog Slya pregledalo je više od četiri milijuna fanova te su mu poručili kako mu sijeda kosa i brada odlično pristaju

Američki glumac Sylvester Stallone (73) na svom Instagram profilu ima preko 11 milijuna pratitelja kojima skoro svakodnevno dijeli novice iz svog poslovnog i privatnog života. Legendarni akcijski junak nedavno je obznanio da će prestati bojati kosu i bardu te je fanovima pokazao svoj prirodni izgled.

U kratkom video u kojem se Sly vozi u automobilu, pratiteljima je otkrio svoju omiljenu frazu “Keep punching (‘nastavi udarati’)”.

“Ponekad se probudim i ne da mi se ništa raditi. Samo se odmaram. Živa istina. Ako vam itko tvrdi drugačije, laže, to je ljudska priroda. Tada se možete okrenuti, naljutiti malo na sebe i shvatiti da ako želiš bilo gdje dospjeti morate uplatiti depozit u banku svojih ciljeva. Zato ću se vratiti svojoj omiljenoj frazi i učiniti to”, napisao je uz video i hashtag “nastavi udarati”.

Video slavnog glumca pregledalo je više od četiri milijuna fanova te su mu poručili kako mu sijeda kosa i brada odlično pristaju.

“Stallone će biti Stallone čak i kada bude imao 100 godina!”, “Predivno izgledaš, “Ovako ti je bolje”, “Nikada nećeš ostariti… Naš Rambo je još uvijek snažan”, “Sijeda kosa i brada ti super stoje”, “Sviđa mi se tvoj novi look, prijatelju”, “Odlično izgledaš”, “Sly ti si prava muškarčina!”, samo su neki od brojnih komentara.

Podijeli objavu