Podijeli objavu

Tijekom petka je Policijskoj upravi Mostar prijavljeno kazneno djelo “Nanošenje teških tjelesnih ozljeda”, a koje se, prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, dogodilo u Mostaru.

Prijavljeno je da je muška osoba L.Đ. (1972.) upotrijebila fizičku snagu, te da udara žensku osobu u Ulici kneza Domagoja u Mostaru.

Na mjesto događaja izašla je patrola policije, te je navedeni muškarac lišen slobode, dok je ženska osoba primjećena kako leži na zemlji u besvjesnom stanju i vidno krvari. L.Đ. je u trenutku lišenja slobode bio u vidno alkoholiziranom stanju, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Pozvana je hitna pomoć, čiji su djelatnici žensku osobu odvezli u Centar urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, gdje joj je ukazana pomoć, te je dežurni liječnik kod iste konstatirao teške tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da se radi o S.H. (1970.) koja je nakon ukazane liječničke pomoći samovoljno napustila medicinsku ustanovu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Osim ovoga, službenici MUP-a HNŽ su u proteklih 24 sata zabilježili jedno kazneno djelo “Nasilje u obitelji”, a zabilježena su i četiri narušavanja javnog reda i mira, prenosi jabuka.tv. 

Podijeli objavu