Podijeli objavu

Na autocesti A3, kod odmorišta Babina Greda, u subotu ujutro došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je više osoba ozlijeđeno.

Kako su nam potvrdili iz vukovarsko-srijemske policije, iza 8 sati došlo je do sudara autobusa makedonskih registracija i kamiona makedonskih registracija. Do sudara je došlo kada se kamion s odmorišta uključivao u promet autocestom. Na njega je u tom trenutku velikom brzinom naletio autobus kompanije Beldona MMS, pun putnika.

– Očevid je u tijeku, a sedam ozlijeđenih putnika prevezeno je u vinkovačku bolnicu – rekao nam je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Dragoslav Živković. Jedna je osoba teško ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti, dok je šest osoba zadobilo lakše ozljede.

Doznajemo kako je među ozlijeđenima i jedno dijete u dobi od devet godina, a osoba čije su ozljede okvalificrane kao teške ima ozljedu kostiju u stopalu.

Pema izvješću HAK-a promet se tom dionicom autoceste neko vrijeme odvijao usporeno zbog očevida i čišćenja kolnika od dijelova sudarenih vozila, no stanje se naknadno normaliziralo, prenosi Jutarnji.hr.

Podijeli objavu