Podijeli objavu

‘Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odijelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress’

Dario Juričan, redatelj i bivši predsjednički kandidat, ozbiljno se namjerio na Milana Bandića, zagrizao je i ne pušta dok zagrebački gradonačelnik konačno ne nestane s mjesta prvog čovjeka metropole. No, jutros se osvrnuo na još jednog optuženika za teške afere – bivšeg premijera Ivu Sanadera.

Izrazio je žaljenje što nema vremena i njemu napisati ljubavno pismo, no zato je objavio fotografiju koju su vjerojatno rijetki vidjeli.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Šjor Ivo Sanader,

neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo, jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali evo koristim priliku da vam se kratko javim.

Primijetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.
Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.

Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odijelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.

Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.

Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.

Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira
(autor fotografije: Pero Kvesić)”.

Podijeli objavu