Podijeli objavu

Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao, ispričao je stanar zgrade

ZAGREB Tijelo ženske osobe pronađeno je jutros oko 7.30 sati u podrumu zgrade u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu, izvijestila je zagrebačka policija.

Tijelo žene pronađeno u podrumu zgrade u Novom Zagrebu: 'Čula se svađa, a potom ženski vrisak' 1

Očevid je u tijeku, a policija je podigla plavi šator ispred zgrade.

Stanari zgrade u kojoj je pronađeno tijelo ispričali su kako se oko 5 sati ujutro čula svađa. Navodno su se svađala dvojica muškaraca, a potom se čuo i ženski vrisak. Uskoro je na mjesto događaja stigla policija.

– Buka je dopirala iz prizemlja zgrade. Ne znam je li iz stana u prizemlju ili podrumskih prostorija. Nekad se znaju skupljači stare krame, ali i lopovi povlačiti po ulazima. Još uvijek ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa, nego ne prestaju defilirati ulazom i skupljati dokazni materijal, rekla je za Jutarnji jedna stanarka Zemljakove.

Stanar ulaza trese se od šoka.

– Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao.

Tijelo žene pronađeno u podrumu zgrade u Novom Zagrebu: 'Čula se svađa, a potom ženski vrisak' 2

Osobno buku nisam nikakvu čuo, nego me probudio susjed koji je po stubištu zvonio u potrazi za ključem od podruma radi policijskog očevida, otkriva za Jutarnji stanar ulaza u kojem je pronađeno beživotno tijelo žene.

Drugi susjed otkriva kako se kod njihove zgrade u parkiću inače preko dana zna okupljati mladež iz obližnje srednje škole.

– Skinuli su s nje svu robu i odnijeli valjda na vještačenje. Ostala je u donjem rublju i čarapama. Na tijelu navodno nema vidljivih ozljeda pa se pretpostavlja kako je možda žena umrla na neki drugi način negdje te su se prijatelji uplašili i odlučili riješiti leša. Strašno i bešćutno kuda ide ovaj svijet, ogorčeno je stanarka Zemljakove, javlja Jutarnji.

Ovog je tjedna policija već pronašla tri mrtva tijela u Zagrebu. U četvrtak je na autobusnoj stanici u Sesvetama pronađen muškarac, jedno je tijelo potom pronađeno u Trepčanskoj ulici u Dubravi, a drugo u tramvaju na okretištu Črnomerec. Ni u jednom slučaju nije se radilo o nasilnoj smrti.

Podijeli objavu