Podijeli objavu

Iz Zagreba je krenula za Dubrovnik u u petak u 21 sat, a šest sat kasnije, točnije u 3.30 sati ujutro još nije stigla na odredište

Običan put iz Zagreba za Dubrovnik za jednu se putnicu pretvorio u pravu noćnu moru.

Iz Zagreba je krenula za Dubrovnik u u petak u 21 sat, a šest sat kasnije, točnije u 3.30 sati ujutro još nije stigla na odredište. Njezino iskustvo prenosi Dulist.

‘Da smo krenuli busom iz Zagreb stigli bi otprilike u isto vrijeme doma’

“Kad će se netko sjetiti da let iz Zagreba u Dubrovnik u 21 sat nije pametna opcija. Sad je 3 i 30 . Pošla sam iz Zagreba u 21 avionom i još nisam došla kući. Kod ‘čekiranja’ su nam rekli da ćemo možda sletjeti u Split jer puše u Cavtatu. U avionu će nam reći gdje ćemo sletjeti. Doletjeli smo do Cavtata i nismo uspjeli sletjeti. Turbulencije i propadanje. Putnici koji povraćaju. Užas. Vratili se u Split. Dali nam dva busa za voziti se još 250 kilometara. Dio putnika treba u Grad, a dio na aerodrom jer su nam auta tamo. Pet minuta prije nego sto smo pokušali sletjeti u Čilipe, avion druge kompanije sletio. Pošli iz Splita. Ljudi žedni, gladni.

Na putu iz Splita nema zahod nigdje, sve zatvoreno. Sad je 3 i 45, pokušavamo izaći iz grada jer smo upali u gužvu, komunalci prazne kontejnere… Dakle, još bar pola sata do Čilipa i onda nazad autom još 40 kilometara. Što reče jedan putnik, kad će više shvatiti da bura jača navečer i da se zadnji let pomakne u osam, ne bi se slejtelo u Split. Užas užas užas. Da smo krenuli busom iz Zagreb stigli bi otprilike u isto vrijeme doma” napisala je ogorčena žena i dodala:

“Dokle više ili ima li neko pametan da nešto učini u Croatia Airlinesu”.

Podijeli objavu